26 FEBRUARIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Se deschide Magazinul Online de Fapte Bune Leru.ro
Se deschide Magazinul Online de Fapte Bune Leru.ro

Asociaţia Open Hub, cu sprijinul Thecon, organizează, pentru al 5-lea an consecutiv, programul caritabil Leru.ro - Magazinul Online de Fapte Bune, unde voluntari, donatori, companii şi toţi cei interesaţi sunt invitaţi să se implice în susţinerea unei cauze diferite de la o ediţie la alta!

Anul acesta, comunitatea Leru se mobilizează din nou pentru a strânge fonduri destinate educaţiei financiare şi antreprenoriale a unor liceeni valoroşi, provenind din medii defavorizate. Aceştia vor fi selectaţi pentru a participa la EMPREYouth, Ediţia a II-a, program implementat de Asociaţia Pentru Antreprenoriat din România (APAR). Ediţia I EMPREYouth, susţinută de Leru în 2022 a fost, de altfel, de un real succes. "Liceenii vor beneficia de un program intensiv de educaţie antreprenorială şi de mentorat, care le va mări şansele de a-şi contura un viitor financiar sustenabil. Tinerii vor lucra inclusiv la idei de business proprii, pe care le vor prezenta în faţa unor potenţiali finanţatori şi chiar vor primi şansa de a implementa ideea de business cu ajutorul mentorilor desemnaţi în programul EMPREYouth", precizează organizatorii.

Magazinul Leru.ro se deschide la Noaptea Elfilor. "Cu ajutorul a zeci de voluntari care donează expertiză sau creează obiecte handmade, relansăm magazinul online shop.leru.ro, la evenimentul Noaptea Elfilor, ce se va desfăşura marţi, 28 noiembrie 2023, începând cu ora 18.30, la sediul Thecon din Galaţi, de pe Aleea Lalelelor, nr. 10. Într-un Maraton al Faptelor Bune, profesionişti voluntari din domeniul IT şi nu numai ne vor ajuta să reconstruim Magazinului Online de Fapte Bune, într-un nou format, adaptat la un concept din 2023. Astfel, relansăm şi anul acesta invitaţia de a dona prin intermediul Shop.leru.ro, scopul fiind ca, prin intermediul donaţiilor colectate până la finalul lunii decembrie, să strângem suma de 150.000 de lei, necesară pentru organizarea programului EMPREYouth", transmite Asociaţia OpenHub, o comunitate de pasionaţi ai tehnologiei şi comunicării, care atrage atât studenţi aflaţi la primii paşi în domeniu, cât şi reprezentanţi ai companiilor de top din Galaţi şi din întreaga ţară.


Articole înrudite