22 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sunaţi la poliţie dacă o cunoaşteţi! (UPDATE)
Sunaţi la poliţie dacă o cunoaşteţi! (UPDATE)

UPDATE: CĂUTAT ŞI GĂSIT! Poliţia Locală Tecuci mulţumeşte tuturor celor care au ajutat la găsirea celei care a pierdut "bunurile": 200 euro şi 512 lei. Aceasta, C.P. (40 ani) din Tecuci, s-a prezentat la sediul instituţiei de unde a recuperat întreaga sumă pierdută.

"Mulţumiri deosebite merită şi A.E.C. (25 ani), tot din Tecuci, care a găsit banii şi, fără să stea pe gânduri a venit la sediul instituţiei pentru a-i preda", transmite Poliţia Locală Tecuci.

***

WANTED! Poliţia Locală Tecuci apelează la ajutorul tecucenilor pentru găsirea persoanei cu geacă albă din fotografie ↑↓. "Cine o cunoaşte este rugat să comunice dispeceratului poliţiei locale datele de identificare ale acesteia sau să o anunţe pentru a se prezenta la sediul instituţiei pentru recuperarea unor obiecte pierdute", este mesajul transmis astăzi de Poliţia Locală Tecuci. "Vă reamintim că Poliţia Locală Tecuci reacţionează la fiecare sesizare primită, fie direct de la cetăţeni, fie prin intermediul mass-media sau a reţelelor de socializare, despre fapte contravenţionale ce pot fi constatate, probate şi fundamentate juridic. Pentru o rezolvare rapidă a acestor probleme, apelaţi dispeceratul poliţiei locale la numerele de telefon 0236/813333 sau 0236/814795 şi la TelVerde 0800.800.111, disponibile 24/24 ore şi o patrulă va sosi în timp optim la locaţia indicată", a mai precizat Poliţia Locală Tecuci.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite