14 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Centrele DEER închise luni şi marţi, inclusiv la Galaţi
Centrele DEER închise luni şi marţi, inclusiv la Galaţi

Centrele de Relaţii cu Utilizatorii ai Distribuţie Energie Electrică Romania – DEER nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 14 şi 15 august 2023. Activitatea va reveni la programul normal în data de 16 august 2023. DEER acordă angajaţilor o zi liberă în data de 15 august 2023, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, dar şi în data de 14 august. Astfel, Centrele de Relaţii cu Utilizatorii DEER îşi întrerup activitatea în zilele respective.

"Echipele operative ale DEER rămân mobilizate în tot acest timp, pentru a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică, dacă va fi necesar. DEER este cel mai mare operator de distribuţie din ţară, ce deserveşte aproape 4 milioane de utilizatori, în 18 judeţe ale ţării, cu peste 200.000 km de reţele electrice, circa 450 de staţii de transformare de înaltă şi medie tensiune şi peste 30.000 posturi de transformare. În toate zilele de sărbătoare, specialiştii DEER sunt pregătiţi permanent să intervină în oricare din aceste locuri, utilizatorul şi necesităţile acestuia fiind în centrul atenţiei companiei noastre", precizează DEER.

! Eventualele deficienţe în alimentarea cu energie electrică pot fi semnalate la numerele de telefon prefix judeţ + 929. De asemenea, DEER pune la dispoziţie TELVERDE. Astfel, pentru zona Transilvania Nord (judeţele Bihor, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj) numărul este 0800.400.929. Pentru zona Transilvania Sud (judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu) numărul de telefon este 0800.500.929, iar pentru zona Muntenia Nord (judeţele Brăila, Buzău, Dâmboviţa, Galaţi, Prahova şi Vrancea) numărul de telefon este 0800.500.205.

"Încurajăm consumatorii să utilizeze canalele de comunicare online. Astfel, la adresa https://www.distributie-energie.ro/suport/sesizari-si-reclamatii/, se poate folosi formularul pentru sesizări şi reclamaţii. Pe site-ul DEER, la secţiunea https://www.distributie-energie.ro/suport/intreruperi-deer/, sunt publicate întreruperile în alimentarea cu energie electrică, atât cele programate, cât şi cele accidentale, precum şi ziua şi ora la care este preconizată finalizarea lucrărilor de realimentare a utilizatorilor. Le mulţumim utilizatorilor pentru înţelegere!", transmite DEER.

Articole similare: Închis la ENGIE de Sfânta Maria


Articole înrudite