27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liga Punctelor PENNY – un program pentru susținerea cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din toată țara
Liga Punctelor PENNY – un program pentru susținerea cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din toată țara

În perioada 20 septembrie – 14 noiembrie 2023, PENNY România, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, desfășoară un program unic în România, dedicat cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din toată țara – Liga Punctelor PENNY.

Sportul joacă un rol esențial pentru buna dezvoltare a copiilor și tinerilor. Mulți tineri români visează să facă performanță în sportul care îi pasionează.

Din 2015, PENNY se implică activ în comunitatea sportivă, susținând proiecte pentru tineri jucători și contribuind la susținerea fotbalului și a comunităților sportive.

Implicarea activă și pasiunea pentru acest joc minunat nu doar întăresc legăturile dintre suporteri și echipele preferate, dar au și un impact semnificativ în lumea sportului. Pasiunea românilor pentru fotbal aduce oamenii împreună, creează prietenii, provoacă discuții și dezbateri pline de pasiune și naște povești care unesc comunități.

De aceea, PENNY își dorește să ofere tuturor celor care vor să încurajeze fenomenul fotbalului din România și să contribuie la dezvoltarea viitorilor mari fotbaliști din țara noastră, șansa de a se alătura programului Liga Punctelor PENNY pentru a-și susține clubul sportiv din comunitate.

Cum se desfășoară programul:

  1. Dacă ești club sportiv de fotbal pentru copii, juniori si tineret din România, înscrie-te pe platforma digitală a programului: Liga punctelor PENNY.
  2. Dacă faci cumpărăturile în orice magazin PENNY vei primi un număr de puncte în funcție de valoarea coșului (10 lei = 1 punct).
  3. Poți redirecționa punctele acumulate la cumpărături către oricare dintre cluburile fotbalistice înscrise pe platformă.
  4. După ce ai făcut cumpărăturile, accesează ligapunctelorpenny.ro, unde ai opțiunea de a introduce numărul bonului pentru ca punctele să poată fi redirecționate către unul dintre cluburile sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret înscrise în platformă. Alege clubul către care vrei să redirecționezi punctele, iar acestea vor fi transferate în contul clubului respectiv direct pe platformă.
  5. În funcție de numărul de puncte adunate în numele lor, cluburile pot achiziționa echipamente și accesorii sportive pentru antrenament din gama de produse disponibilă chiar pe platformă.

Programul se desfășoară până pe 14 noiembrie 2023. Un club de juniori poate beneficia de puncte din partea clienților PENNY doar dacă este înscris în platformă, iar produsele disponibile pe platformă pot fi comandate în limita stocului disponibil.


Articole înrudite