25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident mortal pe bdul G. Coșbuc din Galați
Accident mortal pe bdul G. Coșbuc din Galați

La data de 7 iulie 2023, la ora 16.30, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe bulevardul George Coșbuc, la intersecția cu strada Stelei, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat.
Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 67 ani, din municipiul Galați, care se deplasa pe o bicicletă pe bulevardul George Coșbuc, dinspre strada Henri Coandă spre strada Basarabiei, s-ar fi încadrat pe banda 2 de mers, în apropiere de strada Stelei, cu intenția de a-și continua deplasarea pe aceasta. Când a schimbat direcția, ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, pe banda 2 și care era condus de un bărbat, cu vârsta de 51 de ani, din municipiul Galați.
În urma evenimentului rutier, biciclistul a fost grav rănit, și, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la fața locului, fiind constatat decesul.
Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.
În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.


Articole înrudite