25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident mortal pe Faleza Superioară. Un motociclist şi-a pierdut viaţa
Accident mortal pe Faleza Superioară. Un motociclist şi-a pierdut viaţa

Accident rutier mortal, în prima zi de Paşte, pe Faleza Superioară a Dunării. Din cercetările preliminare, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce se deplasa pe bulevardul Marea Unire din municipiul Galați, pe banda 1 de circulaţie, având direcţia de deplasare dinspre strada Portului către bulevardul Cloşca, după ce a trecut de Parcul Viva şi a ajuns în dreptul unei biserici, ar fi efectuat manevra de întoarcere, moment în care ar fi intrat în impact cu o motocicletă care se deplasa în aceeaşi direcţie pe banda 2 şi care era condusă de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Galaţi.
În urma impactului au fost rănite două persoane care se aflau pe motocicletă în acel moment, fiind vorba despre conducătorul acesteia care a fost rănit grav şi o femeie, de 34 de ani. 
Echipajele medicale de la SMURD Galaţi şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi care au intervenit la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare bărbatului rănit după care a fost transportat la spital în stare de inconştienţă. Tot la spital a fost condusă şi pasagera de pe motocicletă, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul de 41 de ani, a decedat la spital.
Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.
Bărbatul care şi-a pierdut viaţa era poliţist în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS), dar se afla în timpul liber. 
În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite