19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Taximetrist încătuşat în trafic la Galaţi
VIDEO: Taximetrist încătuşat în trafic la Galaţi

La data de 2 ianuarie 2024, în jurul orei 19:45, în timp ce poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier pe strada Brăilei, în zona cuprinsă între Inelul de Rocadă şi strada Saturn, din municipiul Galaţi, conform planului naţional de acţiune „Blocada”, ar fi observat un bărbat care conducea un autoturism în regim taxi fără a purta centura de siguranţă, motiv pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire.
Conducătorul auto, de 39 de ani, din municipiul Galaţi, în momentul în care i s-ar fi adus la cunoştinţă că va fi sancţionat contravenţional pentru că nu purta centura de siguranţă, ar fi devenit agitat fizic şi verbal şi ar fi început să adreseze cuvinte jignitoare la adresa poliţiştilor.
De asemenea, ar fi dat muzica la un nivel ridicat în autoturism, refuzând să colaboreze, astfel că poliţiştii l-au extras din autoturism, l-au încătuşat şi condus la sediul Secţiei 2 Poliţie Galaţi.
Faţă de acesta, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în valoare de 495 de lei la regimul rutier, în baza prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 şi cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru provocare de scandal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în baza prevederilor Legii nr. 61/1991 Republicată, informează IPJ Galaţi. VIDEO, mai jos! *sursa imagini: Facebook - GDSG

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite