12 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Doi concurenţi din Galaţi au făcut senzaţie la Vocea României
VIDEO: Doi concurenţi din Galaţi au făcut senzaţie la Vocea României

Unul dintre primii concurenţi care au cântat pe scena emisiunii Vocea României, în aseastă seară (n.r. - 8 septembrie 2023) este din comuna Drăgăneşti, judeţul Galaţi, şi a venit îmbrăcat în haine de preot. Adrian Galbinu are 22 de ani şi studiază teologia. 
Adrian  a cântat superba piesă „Hallelujah” şi a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune, dar primul dintre juraţi care s-a întors a fost Smiley.
”Şi eu am cântat la Biserică atunci când eram mic, în seara asta ai cântat aşa curat, nu aveam cum să mă întorc. Nu am avut niciodată un om îmbrăcat în straie preoţeşti la Vocea României. Mi-aş dori foarte tare să te am în echipa mea, eşti o voce cu care am lucrat şi cu care vreau să lucrez”, a spus Smiley.
Adrian a ales să meargă mai departe alături de Smiley.

Cea de a doua concurentă din Galaţi, Alexandra Căpitănescu, are 19 ani şi a rupt scena de la Vocea României cu piesa rock "Welcome to the Jungle" a formaţiei Guns N' Roses. Gălăţeanca noastră este studentă la Facultatea de Fizică, dorindu-şi să devină fizician medical. 
Vocea ei i-a făcut pe Tudor Chirilă şi pe Irina Rimes să apese butonul roşu chiar din primele secunde ale melodiei. Aceştia au fost urmaţi de Smiley, dar şi de echipa Horia Brenciu & Theo Rose. 
„Ştii ce m-a uimit? Concentrarea ta absolut extraordinară şi schimbarea dramatică, efectiv, din final. Ai avut un personaj asumat, un moment coregrafic coerent, părea că orice mişcare e studiată. Dincolo de asta, ar fi fost de ajuns şi cum ai cântat. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.
Alexandra a ales să meargă mai departe alături de Tudor Chirilă.


Articole înrudite