13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Femeie lovită mortal de tren la Barboși - UPDATE
VIDEO: Femeie lovită mortal de tren la Barboși - UPDATE

UPDATE: "În data de 4 februarie 2024, la ora 15:43, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Galați au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui eveniment feroviar, soldat cu o victimă a cărei identitate este, până în prezent, necunoscută.
Din primele cercetări, a reieșit că trenul R 7366, care circula pe ruta Galați – Buzău, la intrare în stația CFR Barboși, la km 248+600 a relației CF 700, ar fi surprins și accidentat mortal o femeie.
Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind desfășurate activități specifice pentru identificarea persoanei accidentate și clarificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul", transmite IPJ Galați.

***

O femeie a fost lovită de tren la intrarea în stația CFR Barboși. S-a deplasat echipajul SMURD cu medic, de la Detașamentul de Pompieri Galați. Din nefericire, femeia a murit. Cel mai probabil vorbim de un accident. Vom reveni! VIDEO, mai jos! 👇

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite