22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Aaron Taylor-Johnson, noul James Bond?
Aaron Taylor-Johnson, noul James Bond?

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, 33 de ani, cunoscut pentru rolurile din filme precum "Kick-Ass", "Bullet Train" sau din seria "Avengers", este considerat marele favorit pentru a prelua rolul agentului 007 James Bond de la Daniel Craig, cotidianul britanic The Sun anunţând marţi că actorul va semna contractul peste câteva zile.
Daniel Craig, 56 de ani, a interpretat rolul emblematicului spion MI6 timp de 15 ani, în 5 filme. El a renunţat la acest rol după filmul "No Time To Die" (2021).
Compania Eon Productions, care produce filmele seriei James Bond, a anunţat că va începe filmările la o nouă producţie în cursul acestui an.
"Bond este rolul ce i s-a propus lui Aaron, dacă va dori să-l accepte. Oferta formală se află pe masă şi compania aşteaptă un răspuns", a declarat o sursă citată de The Sun sub acoperirea anonimatului. "În ceea ce o priveşte pe Eon, Aaron va semna contractul în zilele următoare şi vor începe pregătirile pentru a face marele anunţ", a mai adăugat sursa citată.
Următorul film al seriei "James Bond" a fost întârziat de seria de greve care au afectat anul trecut Hollywoodul. Conform sursei citate, în prezent se lucrează la definitivarea scenariului, iar filmările vor începe la Pinewood Studios din Buckinghamshire.
Printre numele vehiculate că ar putea prelua rolul agentului 007 se numără şi laureatul cu Oscar Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill şi James Norton.
Întrebat săptămâna trecută dacă ar accepta rolul lui James Bond, Aaron Taylor-Johnson a dat un răspuns evaziv: "Mi se pare încântător şi minunat că oamenii mă văd în acest rol. O iau ca pe un mare compliment", transmite Agerpres.


Articole înrudite