Comunicat de presă 29.11.2022 Recomandat

Marți, 29 Noiembrie 2022 00:00
Publicat în Fonduri UE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Închiderea proiectului

”PRODUS ÎN ROMÂNIA”

Asociația Grup de Acțiune Locală „Lunca Joasă a Siretului”, în calitate de beneficiar a implementat în perioada 31.10.2022 -30.11.2022 proiectul  ”Produs în România!”cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului prin Serviciul Dezvoltare Comunitară (SDC -DGGDRPC) , din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice si Cooperare.

Proiectul ”Produs în România” și-a propus reidentificarea, centralizarea, promovarea și dezvoltarea tuturor producătorilor români, din toate zonele geografice, din toate segmentele sociale, economice și industriale și integrarea acestora în cât mai multe piețe de desfacere naționale și internaționale.

Obiectivul general

Identificarea, centralizarea, promovarea și dezvoltarea tuturor producătorilor români, din toate zonele geografice, din toate segmentele sociale, economice și industriale și integrarea acestora în cat mai multe piețe de desfacere naționale și internaționale.

MISIUNE

Principalul deziderat de la care pornește în implementarea acestui proiect îl reprezintă susținerea, dezvoltarea, centralizarea și exploatarea tuturor resurselor oferite de producătorii români, precum și facilitarea accesului către piețele de desfacere, atât din țara cât și din afara țării.

REZULTATE FINALE: realizarea platformei, susținerea și promovarea producției românești, plecând de la principiul ”de la producător către piață și consumator”.

Valoarea totală a proiectului a fost de: 305.905 lei ( din care 275.180 lei – SGG prin SDC - DGGDRPC și 30.725 lei Asociația Grup de Acțiune Locală Lunca Joasă a Siretului).

Date de contact de unde puteti obține informații:

Beneficiar: Asociația Grup de Acțiune Locală Lunca Joasă a Siretului

Telefon: 0748787616, 0757026303

E-mail: gal_ljs@yahoo.com

Manager proiect: Carmen CUHARIȘCĂ

Reprezentant legal: Alin-Nicușor RACOVIȚĂ

Pagina Website proiect: www.galluncajoasaasiretului.ro , www.produsinromania.com

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu