29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
COMUNICAT DE PRESĂ Galați, 08 noiembrie 2021
COMUNICAT DE PRESĂ Galați, 08 noiembrie 2021

Asociația pentru Dezvoltare Durabilă „Prut-Dunăre” (ADDPD) Galați anunță prelungirea apelului de primire proiecte nr. 5 în cadrul «STRATEGIEI DE DEZVOLTARE LOCALĂ A ZONEI PESCĂREȘTI PRUT-DUNĂRE GALAȚI», finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020,  Prioritatea Uniunii PU4 – Creșterea gradului de ocupare a forței de munca și sporirea coeziunii teritoriale, Măsura III.2 – Punerea în aplicare a strategiilor de dezvoltare locală plasate sub responsabilitatea comunității (inclusiv costuri de funcționare și animare) – Implementarea strategiilor de dezvoltare locală pentru pescuit, în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 52/2017 încheiat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – prin Direcția Generală de Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional de Pescuit și Afaceri Maritime.

Obiectivul general - promovarea creșterii economice, a diversificării, a incluziunii sociale și a creării de locuri de muncă în cadrul comunităților de pescuit și acvacultură din zona pescărească Prut-Dunăre Galați.

  • Data de la care pot fi depuse cereri de finanţare 06.09.2021, ora 11,00;
  • Data până la care pot fi depuse cereri de finanţare 15.11.2021, ora 23,00;

Modalitatea şi locul depunerii proiectelor: cererile de finanțare și documentele anexă semnate electronic vor fi încărcate in sistemul electronic MySmis (https://2014.mysmis.ro) doar în intervalul menționat mai sus.

Măsura 1: Promovarea și sprijinirea activităților care duc la diversificare; creare de locuri de muncă; valoare adăugată; învățare continuă; inovare.

 

Alocarea financiara totala aferenta apelului de proiect: 739.213,17 lei

 

  • Valoarea maximă eligibilă aferentă unui proiect (ajutorul public nerambursabil):739.213,17 lei/165.798,62 euro;
  • Valoarea minimă eligibilă aferentă unui proiect (ajutor public nerambursabil): 13.375,5 lei/3.000 euro;

Solicitantul de finanțare trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în Ghidul Solicitantului aferent măsurii. Procedura de evaluare și selecție este afișată pe site-ul www.flagalati.ro;

Prin prezentul apel, proiectele care intră sub incidența ajutorului de minims nu sunt eligibile.

Date de contact: telefon 0263 344.026, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pagina web: www.flagalati.ro


Articole înrudite