22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A SCOLII GIMNAZIALE ,,SFÂNTUL IERARH NICOLAE„ VLĂDEȘTI, JUD.GALATI
DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A SCOLII GIMNAZIALE ,,SFÂNTUL IERARH NICOLAE„ VLĂDEȘTI, JUD.GALATI

Comuna Vlădești în calitate de beneficiar a semnat în data de 08.08.2023 contractul de finanțare pentru proiectul ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A SCOLII GIMNAZIALE ,,SFÂNTUL IERARH NICOLAE„ VLĂDEȘTI, JUD.GALATI” în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație a PNRR, Reforma 5 „Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației”, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ, Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare, Investiția 13. Sprijin pt transformarea digitală a școlilor care aparțin rețelei de învățământ profesional si tehnic și de a facilita învățarea online.
Investiția 14 sprijină echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic.
Obiectivul proiectului este modernizarea Scolii Gimnaziale ,,SFÂNTUL IERARH NICOLAE„ din Comuna Vlădești prin dotarea cu echipamente TIC, mobilier, materiale didactice și echipamente digitale pentru aducerea sălilor de clasă la standarde minimale de dotare in scopul creșterii performanțelor școlare și dezvoltării armonioase a elevilor.
Proiectul este gestionat de Ministerul Educației prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în calitate de agenție de implementare a proiectelor privind investițiile încredințate în baza Acordului de implementare pentru apelul Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe.
Valoarea totală a proiectului: 693.053,33 lei , din care valoarea eligibilă din PNRR este
în cuantum 582.397,76 lei, valoarea TVA eligibil aferentă este de 110.655,57 lei, iar valoarea sumelor
neeligibile este de 0,00 lei.
Data începerii și finalizării proiectului: 09.08.2023 – 31 decembrie 2024
Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-0676
Date de contact:
Adresa: Comuna Vlădești, Str. Libertății, NR. 131, Comuna Vlădești, Județul Galați, CP 807335
Telefon: +40(0) 744621091, Fax: +40 (0) 236 343 299
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite