22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
S-a căsătorit cu socrul după ce mirele a fugit de la ceremonie
S-a căsătorit cu socrul după ce mirele a fugit de la ceremonie

Vremurile disperate cer măsuri disperate. Ceea ce avea să fie cea mai frumoasă zi din viaţa unei mirese din Indonezia s-a transformat rapid într-un coşmar după ce bărbatul care urma să-i devină soţ s-a făcut nevăzut chiar în ziua nunţii. Astfel, tatăl acestuia a hotărât să îi ia locul pentru ca evenimentul costisitor să nu fie anulat, notează adevarul.ro.
Nimic nu părea ca va umbri nunta dintre tânăra mireasă, identificată de presa din Indonezia cu iniţialele S.A., şi viitorul soţ, cu care avusese o relaţie de lungă durată. Însă, mirele şi-a luat tălpăşiţa în ziua marelui eveniment, care a avut loc la sfârşitul verii lui 2023.
Întrucât nuntaşii îşi făcuseră apariţia, tatăl mirelui a decis să se căsătorească el cu femeia din localitatea Jikotamo, Halmahera de Sud, care trebuia să-i devină noră.
Pe reţelele de socializare indoneziene a fost publicat un videoclip în care familia mirelui şi a miresei asistau la ceremonia bizară.

„Invitaţii sosiseră deja la nuntă. Familia mirelui ne-a spus atunci că fiul lor a dispărut şi că nu era de găsit”, a afirmat pentru presa locală fratele tinerei, Wisto Ahmad, care a recunoscut că tatăl mirelui s-a căsătorit cu sora sa.
Cu toate că familia tinerei s-a simţit înjosită de faptul că aceasta a fost lăsată cu ochii în soare în ziua nunţii, la urma urmei, a fost împăcată cu rezolvarea găsită.
Întâmplarea neobişnuită a stârnit diverse reacţii din partea internauţilor: unii au considerat că familiile au acţionat adecvat, în vreme ce alţii au compătimit-o pe tânără. *sursa foto: Shutterstock

Citeşte şi Chiar înainte de nuntă! O mireasă şi-a surprins mirele în timp ce era alăptat de mama lui


Articole înrudite