22 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Jador, boală în fază terminală? Şi-a anunţat retragerea din muzică
Jador, boală în fază terminală? Şi-a anunţat retragerea din muzică

Jador şi-a alarmat admiratorii după ce şi-a anunţat retragerea din muzică, totul pe fondul unor probleme de sănătate. Deşi au existat mai multe speculaţii cu privire la boala de care artistul suferă, surse apropiate au dezvăluit care este, de fapt, cauza. Jador urmează să fie operat de urgenţă, iar starea sa nu este deloc una bună, notează a1.ro.
Jador şi-a îngrijorat de curând comunitatea de admiratori, după ce a publicat o imagine de pe patul de spital, cu un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţa retragerea din muzică. Artistul a explicat că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, care îl vor împiedica să îşi continue cariera care l-a consacrat.
Fanii cântăreţului au sperat iniţial ca totul să fie doar o farsă, însă atât manelistul, cât şi familia acestuia, au confirmat durul adevăr. În urma postării sale, au existat tot felul de speculaţii cu privire la problema de sănătate cu care Jador se confruntă.
Jador şi-a anunţat admiratorii că la sfârşitul acestui an va renunţa complet la cariera muzicală, din motive medicale. Mesajul său a stârnit rapid îngrijorare, după ce cântăreţul a transmis faptul că speră ca divinitatea să îl mai ajute să mai participe măcar la câteva concerte.
În urma acestor detalii îngrijorătoare, s-a vehiculat chiar că artistul ar suferi de o boală în fază terminală. Reporterii au stat însă de vorbă cu cel mai bun prieten al lui Jador, Bogdan Mocanu, care a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, de fapt, cântăreţul. Se pare că acesta suferă de o boală la stomac, având şi o problemă cu esofagul, afecţiune care i-ar fi afectat şi corzile vocale. Astfel, Jador are nevoie să fie operat de urgenţă.
În prezent, Jador a fost externat din spital, însă urmează să se întoarcă pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Starea cântăreţului nu este deloc una bună, iar surse apropiate au dezvăluit că artistul are probleme serioase, cauzate de afecţiunile de care suferă.
„Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu ştiu exact din care capăt pleacă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vecale. Nu ştiu dacă va putea să revină pe scenă, dacă recuperarea este ok, bănuiesc că da. Sper că, cariera lui muzicală să nu se oprească aici. Avem atâţia oameni de încântat, eu cu versurile, iar el cu vocea lui. Chiar sper să nu se întâmple nimic. Acesta ar fi un moment în care să vă faceţi o cruce sau să va gândiţi frumos la prietenul nostru, la Jador”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Spynews.ro.
Cei ce îl urmăresc pe Jador ştiu că nu este pentru prima dată când artistul se confruntă cu probleme de sănătate. În luna decembrie a anului trecut, cântăreţul a anunţat că a avut câteva probleme, iar în luna aprilie a ajuns şi la spital, cu toate că şi-a asigurat atunci fanii că nu ar fi vorba de nimic grav.
Artistul urmează să treacă printr-o serie de investigaţii în perioada următoare, după ce fratele său a declarat că este posibil să sufere de o boală ereditară. Mai exact, părinţii celor doi au avut cancer la colon, iar de aici şi îngrijorările. „E posibil să aibă ceva ereditar. Mama şi tata au fost amândoi operaţi de cancer la colon”, a explicat fratele lui Jador.


Articole înrudite