13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Locuieşte cu fostul soţ, dar vrea iubit tinerel! "Soacra" gălăţeanului Siffredi, gata de acţiune
Locuieşte cu fostul soţ, dar vrea iubit tinerel! "Soacra" gălăţeanului Siffredi, gata de acţiune

Gina Matache este de ceva timp o femeie singură şi nu îşi mai doreşte asta. Chiar dacă încă locuieşte cu fostul soţ, mama Deliei este în căutare de iubit şi are o cerinţă importantă. Aceasta îşi doreşte ca viitorul ei partener să fie mai tânăr şi asta pentru a putea ţine pasul cu ea. Ce alte calităţii ar trebui să aibă bărbatul perfect pentru Gina Matache?
În urmă cu ani de zile, Ion Matache a decis să îşi schimbe viaţa radical. Acesta a hotărât să se călugărească, aşa că a renunţat la întreaga lui viaţă şi a plecat pe Muntele Athos. Acolo a stat până recent, când nişte probleme de sănătate l-au făcut să se întoarcă acasă, la fosta soţie. Gina Matache nu a rămas indiferentă la problemele acestuia şi l-a primit în apartamentul în care obişnuiau să locuiască.
Gina Matache, în căutarea bărbatului ideal! Deşi au divorţat în urmă cu ani de zile, Ion şi Gina Matache locuiesc acum împreună. Mama Deliei a fost receptivă la problemele pe care fostul soţ le-a avut, aşa că a acceptat să locuiască alături de ea. Femeia l-a primit în casă, l-a ajutat să se refacă, iar acum Ion Matache este mult mai bine.
„El a avut problemele mari de sănătate şi a plecat de acolo, Ce era să facă? Ăsta este adevărul. Acum a revenit acasă şi l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit. El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijeşte singur. Stăm în acelaşi apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiţii de astea”, a declarat Gina Matache, în cadrul unei emisiuni de televiziune.
Deşi locuiesc în aceeaşi casă, Ion şi Gina Matache sunt doar colegi de apartament. Povestea de iubire a celor doi s-a stins de mult şi nu există nicio şansă să se mai reaprindă. Mai mult, mama Deliei este în căutare de iubit.
Aceasta îşi doreşte să îşi întâlnească sufletu pereche şi vrea că viitorul iubit să fie ceva mai mic ca ea. Gina Matache este un spirit tânără şi visează ca partenerul ei să fie pe măsură şi să se potrivească „nebuniei” ei. De asemenea, artista a mai subliniat că nu îi plac „învechiţii”, aşa că pretendenţii Ginei Matache trebuie să aibă un suflu tânăr şi libertin.
„Bărbatul vieţii mele? Încă îl aştept, vino mai repede! Să nu mă frece la cap, genul taci şi înghite, să nu-şi dorească lucruri imposibile sau să mă schimbe. Să fie chipeş, dar nu mai bătrân ca mine, mai tânăr să fie ca să ţină pasul cu mine. Nu-mi plac învechiţii, să aibă nebunia mea. Eu acum pot să-mi refac viaţa oricând”, a mai spus Gina Matache, notează cancan.ro.

Articole similare: Gina Matache: Am trăit degeaba! Gălăţeanul Radu Siffredi a adus-o la capătul puterilor: Uită-te la faţa lui!


Articole înrudite