18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gina Matache: Am trăit degeaba! Gălăţeanul Radu Siffredi a adus-o la capătul puterilor: Uită-te la faţa lui!
Gina Matache: Am trăit degeaba! Gălăţeanul Radu Siffredi a adus-o la capătul puterilor: Uită-te la faţa lui!

Gina Matache a transmis un nou mesaj pe reţelele de socializare. De data aceasta, mama Oanei şi a Deliei Matache a încărcat o imagine cu ea din tinereţe (foto ), făcând referire la uniforma pe care o purta, dar şi la diferenţele vizibile între generaţii. Iată mai jos, în articol, mesajul tranşant al Ginei Matache!

Gina Matache a încărcat pe reţelele de socializare o fotografie cu ea din tinereţe. În imagine, mama Oanei şi a Deliei Matache apare îmbrăcată în uniformă, pregătită pentru şcoală. Gina Matache mărturiseşte că, în vremea respectivă, toţi copiii erau egali la şcoală. În prezent, există diferenţe mari între generaţii.

gina foto text

„Pe vremea mea, aşa arăta uniforma de liceu. Poate nu era cea mai frumoasă, poate ne enerva să o purtăm, dar eram toţi egali la şcoală. Astăzi e greu să ţii pasul cu fetele de baştani, cu starurile din OF care te privesc de sus… Mai nou observ că eşti prost dacă ai o meserie banală. Eşti luat peste picior dacă nu ai cont pe TikTok, unde stai la cerşit. Pfff… am trăit degeaba”, este mesajul scris de Gina Matache pe reţelele de socializare.

Noi afirmaţii tranşate despre relaţia fiicei

Gina Matache a făcut o serie de mărturisiri, în cadrul unei emisiuni televizate, după ce Oana şi-a refăcut viaţa amoroasă. Mama ei şi a Deliei Matache susţine faptul că nu are „nevoie de ginere”, pentru că are deja „un ginere super elegant” şi că nu ştie, cu exactitate, ce s-a întâmplat în căsnicia lor şi cum s-a produs, de fapt, ruptura. În plus, Gina Matache a mai mărturisit că Oana Matache are o „relaţie tampon”, în prezent.

(Citeşte şi Şi-a lăsat familia şi a fugit cu iubitul gălăţean! Oana, sora Deliei, a şocat pe toată lumea)

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere şi am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că ştii cum e, orice căsnicie are şi un impas! Crede-mă, eu nu ştiu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu ştiu, doar ei ştiu ce a fost între ei şi dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!

(Citeşte şi VIDEO: În pericol să rămână fără copii din cauza iubitului gălăţean: «Iarăşi plânge, o să-i bag un peni*****»)

Asemenea oameni nu vreau să văd în viaţă mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relaţie tampon! E ceva de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la faţa lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo şi mai stă o zi, două şi… Toată situaţia asta e ceva aşa… El vorbeşte în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem…». El a venit de trei zile în casă şi deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo şi gata, s-a văzut stăpân pe plantaţie, ştii!”, a declarat Gina Matache în emisiunea „Teo Show”. (sursa cancan.ro)


Articole înrudite