18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vocea României 2023: Ce antrenor se întoarce şi va ocupa scaunul dublu
Vocea României 2023: Ce antrenor se întoarce şi va ocupa scaunul dublu

A fost dat startul filmărilor pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii Vocea României. Antrenorii sunt gata să asculte vocile care vor face scena să vibreze şi să se lupte pentru a le aduce în echipa lor.
Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă îşi reiau poziţia de antrenori în cel mai proaspăt sezon al emisiunii de la PRO TV.
Cel de-al patrulea scaun, cel dublu, va fi ocupat de Theo Rose & Horia Brenciu. Astfel, Brenciu se întoarce la Vocea României, după o pauză de doi ani. Artistul va antrena concurenţii aleşi alături de Theo Rose. Cântăreaţa de 25 de ani a mai făcut parte dintr-un duo anul trecut, când a lucrat alături de Smiley.
Sezonul anterior al emisiunii Vocea României i-a avut ca antrenori pe Denis Roabeş (The Motans), Smiley & Theo Rose, Irina Rimes şi Tudor Chirilă. În marea finală, Tudor Chirilă l-a avut alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul şi oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes a avut-o pe Andra Botez care a câştigat inimile telespectatorilor cu fiecare interpretare. Smiley şi Theo Rose l-au avut ca finalist pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui şi pe cei de acasă, în timp ce Denis a fost reprezentat de Teodor Debu.
Vocea României 2022 a fost câştigată de Iulian Nunucă, marcând a cincea victorie a antrenorului Tudor Chirilă.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite