13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Florin Salam a fost reţinut pentru 24 de ore
Florin Salam a fost reţinut pentru 24 de ore

Manelistul Florin Salam a fost reţinut pentru 24 de ore. El este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, notează adevarul.ro.
Joi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro. Artistul a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit Digi24.
"Din cauza neseriozităţii "artistului" Florin Salam, concertul lui din această seară se anulează. Alex Botea şi Nikolas Olandezu vor întreţine atmosfera până dimineaţă. Din respect faţă de clienţii noştri, accesul este liber pentru toată lumea în această seară. Ne cerem scuze pentru această situaţie", anunţă reprezentanţii One Club pe pagina de Facebook ↓.

"În fapt, la nivelul Secţiei 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi 21 februarie 2024", transmite Poliţia Capitalei.
În februarie, manelistul s-a confruntat cu probleme similare, după ce un bărbat din Târgovişte a declarat că Florin Salam l-a lăsat baltă în ziua nunţii deşi a fost plătit cu 5.500 de euro pentru a cânta.

Citeşte şi VIDEO | Florin Salam: «România îmi aparţine!»


Articole înrudite