21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Proxenet la 19 ani, arestat preventiv, la Brăila
VIDEO: Proxenet la 19 ani, arestat preventiv, la Brăila

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus, la data de 07.03.2024, măsura reţinerii faţă de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din  Brăila, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.
Din probele administrate în cauză a rezultat că, în perioada noiembrie 2023 - martie 2024, prin folosirea metodei „loverboy”, ar fi determinat o femeie să practice prostituţia în diferite oraşe din România şi de pe teritoriul european, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în tot acest timp folosind violenţe fizice şi verbale pentru a o determina să continue practicarea prostituţiei şi ar fi obţinut în toată perioada foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi.
Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila a admis propunerea parchetului şi a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările au fost efectuate sub coordonarea directă a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. VIDEO, mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite