19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Arcada a dat peste o nucă tare pe care nu a putut s-o spargă
Arcada a dat peste o nucă tare pe care nu a putut s-o spargă

Divizia A 1 la volei masculin a programat în weekend partidele celei de-a doua etape. După ce primul joc pe teren propriu cu U Cluj, din campionat şi cel cu CSM Agronomia Bucureşti, din Cupa României, le-au disputat în sala Polivalentă Dunărea, cei de la Arcada au fost nevoiţi să se mute la sala Florin Balaiş pentru confruntarea cu Unirea Dej.

Schimbarea locaţiei nu a fost de bun augur pentru echipa gălăţeană, care a vrut dar n-a reuşit să producă surpriza. Dejenii, cu o echipă experimentată şi bine închegată, şi-a respectat statutul de favorită şi a câştigat destul de clar primele două seturi. Următorul set a fost viu disputat, gălăţenii, în ciuda numeroaselor greşeli neforţate, în special la servici, au condus cu 24-23 şi 25-24, dar au irosit ambele şanse avute. La 1-2 la seturi, partida ar fi putut lua o turnură interesantă. Rezultat final: CS Arcada Galaţi - Unirea Dej 0-3 (-17, -19, -25).

Gălăţenii au folosit formula: Harabagiu, Râpeanu (Martin), Crăciun (Palfi), Romanescu, Apostu, Cristudor (Todaşcă), Ghimeş -libero. Etapa viitoare, Arcada va juca în deplasare cu Phoenix Şimleu Silvaniei.


Articole înrudite