02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cu Oţelul spre Superligă !!!
Cu Oţelul spre Superligă !!!

Duminică sunt programate partidele din ultima etapă a play-off-ului Ligii a 2-a. Vor fi meciuri decisive pentru locul 3 care asigură promovarea directă în Superligă. Stadionul Oţelul va găzdui meciul de foc dintre SC Oţelul Galaţi şi Unirea Dej.

Oţelarii lui Dorinel Munteanu sunt la mâna lor şi cu sprijinul inimoşilor suporteri care sunt aşteptaţi să umple până la refuz tribunele şi peluzele nu concep decât varianta victoriei ceea ce le-ar aduce promovarea în Superligă şi ar declanşa sărbătoarea în oraşul nostru.

„De foarte multe ori am spus-o, promovarea directă se va juca până în ultimul minut al ultimului joc, iată că s-a adeverit. Sigur, suntem într-o postură, din punctul meu de vedere, bună, jucăm acasă, dar avem în faţă un adversar care a făcut foarte multe meciuri bune în deplasare, mă refer la jocurile de la Buzău, de la Dinamo, de la Iaşi, jocuri în care nu a pierdut. Noi suntem obligaţi să câştigăm, suntem pregătiţi, ajutorul, cu siguranţă, va veni numai de la noi, numai de la echipă. Sunt convins că suporterii ne vor susţine necondiţionat, dar noi trebuie să trecem cu bine peste acest joc şi să ne gândim, dacă vom câştiga, şi vom câştiga, că ne-am îndeplinit un obiectiv foarte important, acela de a promova direct în Superligă. Va fi foarte greu, nu va fi uşor, am discutat cu echipa toată săptămâna, chiar dacă am câştigat la Dej, 1-0 în play-off, în turul sezonului regulat am pierdut, scor 0-2, Dejul a demonstrat că este o echipă foarte solidă, cu un antrenor foarte bun, tânăr, dornic de performanţă, un antrenor de perspectivă, dar obiectivul este prea mare pentru noi să nu găsească echipa în formă. Dacă la primul joc cu Dinamo m-am înşelat, când am văzut acel joc pierdut cu 3-0 de echipa din Dej, după aceea Dejul a demonstrat că este o echipă care joacă pe teren, indiferent că are sau nu are drept de promovare, dacă este sau nu motivată, eu nu pot să ştiu, dar motivaţia noastră ar trebui să fie mult mai mare decât a jucătorilor de la Dej. Am ajuns până aici cu o echipă nou promovată, căreia nimeni nu-i dădea nicio şansă, am ajuns până aici, este păcat să dăm cu piciorul într-un moment istoric pentru clubul nostru”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Suporterii care vor să-şi achiziţioneze bilete o mai pot face doar la casele de bilete, sistemul de ticketing online fiind oprit de sâmbătă.

Preţurile sunt următoarele: 30 lei - Tribuna I; 20 lei - Tribuna a II-a; 20 lei - Family Zone, gratuit pentru copii (Tribuna a II-a); 10 lei - Peluze; 5 lei - Peluza Nord. Biletele la Tribuna zero s-au epuizat.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clasamentul arată astfel: 1. Politehnica Iaşi, 2. CSA Steaua, 3. Dinamo, 4. SC Oţelul, 5. FC Buzău, 6. Unirea Dej. Celelalte meciuri ale etapei sunt: Poli Iaşi - Dinamo şi CSA Steaua - FC Buzău. Toate partidele vor începe la ora 13.00.


Articole înrudite