08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Chef Scărlătescu vine la Galaţi, la Festivalul Scrumbiei 2024
Chef Scărlătescu vine la Galaţi, la Festivalul Scrumbiei 2024

Primăria municipiului Galaţi a lansat un anunţ public prin care doreşte să găsească un ofertant care să presteze servicii de organizare a evenimentului Festivalul Scrumbiei Dunărene 2024.
Pentru veselia gălăţenilor şi mirosul de peşte prăjit pe muzică populară sau uşoară, municipalitatea a pus la bătaie 260.000 lei.
Tradiţionalul Festival al Scrumbiei se va desfăşura în perioada 26 - 28 aprilie 2024, pe Faleza Inferioară a Dunării, în zona "Foişor - Amfiteatru".
După cum prevede caietul de sarcini aferent achiziţiei de servicii de organizare a acestui eveniment, organizatorul va trebui să asigure un ansamblu de minim 15 căsuţe sau standuri care să aibă şi zonă de servire de minim 6 metri în care se vor comercializa produse specifice evenimentului, adică produse alimentare tradiţional pescăreşti precum borş de peşte, peşte la plită, saramură, plachie, raci fierţi etc., dar şi cel puţin două standuri non-food cu prezentare şi comercializare de produse specifice de pescuit: undiţe, lansete, mulinete, plute, cârlige etc.
Atmosfera va fi animată cu un concert de muzică populară şi/sau uşoară, concurs gastronomic cu specific pescăresc, organizatorul având obligaţia de a asigura, la Galaţi, prezenţa lui Chef Cătălin Scărlătescu care va trebui să prezinte un spectacol culinar.
Ofertele sunt aşteptate până pe data de 26 martie 2024. *foto: Asaltat de fanii gălăţeni! Chef Scărlătescu, baie de mulţime în Piaţa Centrală din Galaţi (FOTO)


Articole înrudite