13 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O nouă grădiniţă din Galaţi intră în modernizare! Primăria anunță lucrări de peste 4 milioane lei
O nouă grădiniţă din Galaţi intră în modernizare! Primăria anunță lucrări de peste 4 milioane lei

Primăria Galaţi a lansat în licitaţie contractul pentru modernizarea Grădiniţei cu Program Prelungit „Voinicelul”, din cartierul Ţiglina 3 (foto jos ), după ce au fost obţinute fonduri prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă - PNRR.
Potrivit municipalităţii, în cadrul proiectului sunt prevăzute lucrări de creştere a eficienţei energetice, fiind vorba în principal despre: reabilitarea termică a clădirii, reabilitarea sistemului de încălzire, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, instalarea unor sisteme de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea instalaţiilor de iluminat etc.
"Galaţi este oraşul familiei. Investim şi asigurăm dotări pentru toate grădiniţele şi şcolile din oraş, prin proiectele pe care le derulăm. Astăzi vorbim despre Grădiniţa „Voinicelul” din Ţiglina 3, care va beneficia de lucrări importante pentru modernizare, totul pentru a le oferi copiilor cele mai bune condiţii", spune edilul Ionuţ Pucheanu.
Contractul lansat în licitaţie publică are o valoare estimată de 3.685.888,55 lei fără TVA (n.r. cu TVA, suma se ridică la peste 4 milioane lei), iar ofertele pot fi depuse până pe 28 februarie 2024.
Menţionăm că, în prezent, Primăria Galaţi derulează proiecte de investiţii şi de asigurare a dotărilor pentru toate grădiniţele şi şcolile din oraş. De curând, fiind anunţate şi lucrări de peste 5 milioane lei la Grădiniţa 39, din Aurel Vlaicu.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite