19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Grădiniţa nr. 39, din cartierul Aurel Vlaicu, modernizată cu bani din PNRR
Galaţi: Grădiniţa nr. 39, din cartierul Aurel Vlaicu, modernizată cu bani din PNRR

Primăria municipiului Galaţi informează că a lansat în licitaţie publică un contract pentru modernizarea Grădiniţei nr. 39, din cartierul Aurel Vlaicu, după ce au fost atrase fonduri prin PNRR.
„Galaţi este oraşul familiei şi trebuie să le oferim copiilor cele mai bune condiţii. Prin urmare, nu este întâmplător faptul că oraşul nostru se bucură de investiţii fără precedent în domeniul educaţiei. La rândul ei, Grădiniţa nr. 39 va deveni un loc modern şi primitor pentru cei mici”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.
Principalele lucrări de intervenţie la Grădiniţa nr. 39 presupun termoizolarea pereţilor exteriori şi a planşeelor, schimbarea tâmplăriei, refacerea instalaţiilor, montarea de panouri fotovoltaice, realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, refacerea trotuarelor de protecţie etc.
Valoarea estimată a contractului pentru „Renovarea energetică a Grădiniţei cu program prelungit nr. 39” este de 4.671.297,11 lei fără TVA (n.r. cu TVA, suma se ridică la peste 5.5 milioane lei), iar ofertele pot fi depuse până pe 26 februarie 2024, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite