20 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
ADP-ul judeţului Galaţi are un nou director general
ADP-ul judeţului Galaţi are un nou director general

Serviciul Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat Galaţi (S.P.J.A.D.P.P.), serviciu aflat în subordinea Consiliului Judeţului Galaţi, are un nou director.

La concursul pentru ocuparea funcţiei de conducere vacante de Director General al Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Galaţi s-au înscris 3 persoane, însă la proba scrisă s-au prezentat doar două şi doar una a luat punctaj de trecere. A urmat etapa de interviu pentru singurul candidat admis, iar concursul a fost luat cu un punctaj final de 81,5. Drept urmare, începând de astăzi, 11 aprilie 2022, noul director al S.P.J.A.D.P.P. Galaţi este Alexandru Pâslaru.

Acesta este economist cu domeniul principal - management şi a absolvit Facultatea de Management-Marketing la Universitatea Româno-Americană. De asemenea, a absolvit şi Institutul Diplomatic Român şi a fost administrator/general manager la SC Paf Media SRL. Trebuie menţionat şi că Alexandru Pâslaru este fiul fostului deputat PSD, Florin Pâslaru.

S.P.J.A.D.P.P. Galaţi răspunde de exploatarea forestieră din Pădurea Gârboavele şi de întreţinerea, dezvoltarea şi amenajarea spaţiilor publice din Gârboavele, Zătun şi Vlădeşti, precum şi de amenajarea, modernizarea şi întreţinerea zonelor verzi, a spaţiilor aparţinând Consiliului Judeţului Galaţi şi instituţiilor subordonate. *sursa foto: facebook


Articole înrudite