16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CHESTIONAR: Primăria Galaţi întreabă gălăţenii unde şi ce ar trebui să schimbe în oraş
CHESTIONAR: Primăria Galaţi întreabă gălăţenii unde şi ce ar trebui să schimbe în oraş

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că prelungeşte perioada de consultare publică a locuitorilor municipiului Galaţi pentru a identifica problemele, pentru a putea formula propuneri care să servească, în mod autentic, dezvoltării comunităţii.

Demersul este iniţiat în cadrul etapei I – Studii de fundamentare a elaborării Planului Urbanistic General (PUG) al Municipiul Galaţi, iar răspunsurile la chestionar pot fi trimise până în data de 13 noiembrie 2023.

Iată îndemnul municipalităţii pentru gălăţeni: „Completează chestionarul PUG şi fii parte din transformarea comunităţii noastre! Ai un rol esenţial în conturarea viitorului Municipiului Galaţi! Ajută-ne să identificăm zonele reprezentative, nevoile şi priorităţile de intervenţie. Fii parte din proces! Acordă doar 8 minute completării chestionarului: Chestionar consultare publică”.

Acest demers face parte dintr-un studiu sociologic dedicat locuitorilor Municipiului Galaţi, ce îşi propune să analizeze nevoile locuitorilor. Răspunsurile vor ajuta echipa de specialişti urbanişti care se ocupă de actualizarea PLANULUI URBANISTIC GENERAL al Municipiului să identifice problemele, pentru a putea formula propuneri care să servească, în mod autentic, dezvoltării comunităţii.

Răspunsurile sunt confidenţiale, iar chestionarul este anonim.

Întrebările la care gălăţenii trebuie să răspundă se referă la problemele din cartiere, locuri preferate din oraş sau locuri care ar trebui evitate, dar şi despre cât de uşor se găsesc locuri de muncă în  Galaţi, dacă locuitorii se simt în siguranţă sau despre starea cartierelor.


Articole înrudite