19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cum i-a adus nerăbdarea un dosar penal unui şofer gălăţean
Cum i-a adus nerăbdarea un dosar penal unui şofer gălăţean

La data de 15 noiembrie 2023, în jurul orei 16:00, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi a oprit pentru control un autoturism care era condus pe strada Drumul de Centură, din municipiul Galaţi, de un bărbat, cu vârsta de 54 de ani.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul deţine permis de conducere, însă are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice până în data de 13.01.2024.
La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere va fi cercetat şi un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Galaţi, după ce a fost depistat de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi în timp ce conducea un autoturism pe strada Stadionului, din oraşul de domiciliu, la aceeaşi dată, în jurul orei 22:00, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Conducătorul auto a fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât şi pentru cel de substanţe psihoactive, ambele rezultate fiind negative.


Articole înrudite