24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţeni băgaţi după gratii pentru tâlhărie, inconștiență şi trafic de droguri
Gălăţeni băgaţi după gratii pentru tâlhărie, inconștiență şi trafic de droguri

În cursul zilei de 14 noiembrie 2023, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriri au depistat şi reţinut două persoane, faţă de care instanţele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea după cum urmează:
Prima persoană, un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, din satul Pupezeni, comuna Bălăşeşti, judeţul Galaţi, a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Bălăşeşti. Acesta fost condamnat de Judecătoria Bârlad, la data de 09.11.2023, la o pedeapsă de 4 ani închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
A doua persoană, un bărbat, cu vârsta de 26 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu. Acesta fost condamnat de Tribunalul Galaţi, la data de 08.11.2023, la o pedeapsă de 2 ani şi 7 luni închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.
Persoanele depistate au fost conduse şi încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, în vederea executării pedepsei, informează IPJ Galaţi.


Articole înrudite