24 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Curăţenia de primăvară, Galaţi 2024! SP Ecosal, apel către cetăţeni
Curăţenia de primăvară, Galaţi 2024! SP Ecosal, apel către cetăţeni

Curăţenia de primăvară este o activitate programată în fiecare an în lunile martie - mai, la nivelul întregului oraş. Scopul acestei acţiuni de salubrizare a căilor rutiere şi pietonale este ca printr-un efort concertat al comunităţii locale, să păstrăm oraşul curat.
Acţiunile se vor derula zilnic, de luni până vineri, perioadă în care echipele SP Ecosal vor acţiona în cartierele oraşului conform unui program stabilit/aprobat. Programul de curăţenie de primăvară poate fi influenţat de condiţiile atmosferice - activităţile urmând a fi suspendate în caz de condiţii meteo nefavorabile, dar pot surveni şi unele modificări în funcţie de situaţia întâlnită în teren.
Pe toată durata acţiunii, în zonele în care se va acţiona cu automăturători stradale proprietarii de autovehicule parcate în zona/perioada planificată pentru salubrizare, trebuie să asigure eliberarea carosabilului pentru a facilita intervenţia utilajelor de salubrizare.
Facem apel la locatari şi reprezentanţii Asociaţiilor de locatari/proprietari de pe raza municipiului Galaţi, să ne sprijine în vederea desfăşurării în bune condiţii a activităţii, astfel ca acolo unde locatarii au plantat flori sau puieţi, rugăm ca acestea să fie vizibil protejate, şi dacă este posibil, un reprezentant să colaboreze cu echipele noastre.
Cetăţenii care, din proprie iniţiativă şi prin mijloace proprii, au salubrizat spaţiile verzi aferente scărilor de bloc, îi informăm pe acestă cale că pot apela telefonic la serviciul dispecerat 0236/312-282, de luni până vineri, în intervalul orar 06.00 - 20.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 06.00 - 14.00, sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pentru a solicita încărcarea şi transportul acestora.
Pentru cetăţenii care locuiesc la case, aceştia vor scoate deşeurile vegetale în faţa imobilelor, în grămezi, fără a fi legate cu sârmă.
Reamintim că este interzisă abandonarea, arderea/incinierarea de resturi vegetale pe terenuri aparţinând domeniului public, cât şi pe terenuri proprietate privată.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite