28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
De joi, gălăţenii pot depune documentele necesare pentru Rabla Local 2023
De joi, gălăţenii pot depune documentele necesare pentru Rabla Local 2023

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând din 19 octombrie 2023, se pot depune documentele necesare pentru Programul privind Casarea Autovehiculelor Uzate - Rabla Local 2023, finanţat din Fondul pentru Mediu şi din bugetul local!

Astfel, cei 837 de proprietari gălăţeni de autovehicule uzate care s-au înscris pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) pot depune documentele care atestă eligibilitatea la Registratura Primăriei Galaţi, din str. Domnească nr. 54, în urma unei programări prealabile efectuate on-line, accesând link-ul: https://primariagalati.ro/portal/galati/psonline.nsf/programare?OpenForm&TipProgramare=RablaLocal. Link-ul poate fi accesat şi de pe site, din secţiunea Rabla local 2023/Anunţ public.

Criteriile de eligibilitate ale solicitanţilor persoană fizică şi ale autovehiculului uzat pot fi accesate pe site-ul Primăriei municipiului Galaţi, Secţiunea Servicii electronice/Rabla Local 2023.

Documentele pot fi descărcate accesând link-ul: https://primariagalati.ro/portal/galati/portal.nsf/AllByUNID/Rabla+Local+2023-0009348A?Open sau de pe site, secţiunea Servicii electronice/Rabla local 2023.

Paşii pe care trebuie să îi urmeze solicitanţii sunt:
1. Completare documente;
2. Efectuare programare online;
3. Depunere documente la Registratura Primăriei municipiului Galaţi, la data şi ora programării;
4. Consultare listă solicitanţi admişi pe site-ul www.primariagalati.ro;
5. Casare şi radiere autovehicul în termen de 30 de zile de la publicarea listei solicitanţilor admişi;
6. Depunere la sediul Primăriei în original a adeverinţei de dezmembrare de la un colector autorizat, a dovezii scoaterii din evidenţă fiscală şi a certificatului de radiere din circulaţie în termen de maxim 5 zile de la data emiterii;
7. Încasare stimulent de casare în contul indicat conform extrasului bancar.

! Subliniem că autovehiculul nu trebuie casat înaintea aprobării cererii, transmite Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite