19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Contract de lucrări semnat pentru renovarea Sălii Sporturilor
Galaţi: Contract de lucrări semnat pentru renovarea Sălii Sporturilor

Primăria municipiului Galaţi informează că a fost semnat contractul de lucrări (proiectare şi execuţie) pentru modernizarea Sălii Sporturilor, obiectiv pentru care s-a obţinut finanţare în cadrul PNRR.
Acesta presupune în principal reabilitarea termică a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum,  instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice, lucrări de instalare/modernizare a sistemelor de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalaţiei de iluminat, lucrări pentru echiparea cu staţii de încărcare pentru maşini electrice etc.
Astfel, pentru obiectivul „Renovarea energetică a Sălii Sporturilor - proiectare şi execuţie”, în urma licitaţiei publice, oferta declară câştigătoare a fost cea depusă de Asocierea Larapeu Construct SRL - Verytas Plus Construct SRL - CIC Cons SRL. Valoarea contractului este de 11.322.425,00 lei fără TVA, iar durata este de 15 luni (3 luni proiectarea şi 12 luni execuţia lucrărilor).
Prin proiect se urmăreşte asigurarea unor condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţilor sportive, precum şi reducerea semnificativă (de trei ori) a consumului anual de energie pentru încălzire şi a emisiilor de gaze cu efect seră, transmite Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite