25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Internatul Seminarului Teologic Galaţi modernizat cu bani din PNRR
Internatul Seminarului Teologic Galaţi modernizat cu bani din PNRR

Primăria municipiului Galaţi informează că a fost lansat în licitaţie publică un contract de lucrări (proiectare şi execuţie) pentru renovarea energetică a clădirii internatului Seminarului Teologic "Sfântul Apostol Andrei".
Astfel, s-a prevăzut în principal reabilitarea termică, înlocuirea tâmplăriei, reabilitarea sistemului de încălzire, modernizarea sistemului de iluminat şi de ventilare, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilităţi, înlocuirea instalaţiilor sanitare, amenajarea unor săli de clasă la parter, refacerea trotuarului de protecţie etc. Clădirea are la parter spaţii pentru clase primare, iar la etajele 1 şi 2 camere pentru cazare.
Valoarea estimată a contractului ce vizează corpul de clădire C1 este de circa 5,9 milioane de lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 21 august 2023. Proiectul este finanţat în cadrul PNRR.
Primăria municipiului Galaţi a realizat deja peste 20 de obiective de investiţii care au vizat tot atâtea unităţi de învăţământ din oraş, iar în diverse stadii sunt alte 30 de proiecte pentru modernizarea grădiniţelor, şcolilor şi liceelor, transmite Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite