22 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Am primit zilele acestea pe adresa redacţiei un mail trimis de un gălăţean care semnala o problemă apărută în zona noului magazin Lidl şi a magazinului Billa, din Micro 13, problemă de care s-au mai plâns şi alţii, în ultimele zile, după deschiderea noii unităţi Lidl. Problema este mai veche, dar odată cu deschiderea noului magazin a devenit acută. Ceea ce ne-a impresionat pe noi a fost temeinicia cu care şi-a făcut treaba „cetăţeanul supărat” (aşa a semnat la sfârşitul mesajului pe care ni l-a transmis). A relatat clar care sunt problemele din zonă şi a făcut fotografii elocvente, pe care ni le-a şi trimis, cu explicaţiile de rigoare.
„De ce este permisă parcarea/staţionarea repetată pe partea carosabilă a autovehiculelor, care constituie un obstacol pentru circulaţia publică, în sensul giratoriu din str. N.Mantu aferent magazinelor Billa 2 şi Lidl, ceea ce face ca ieşirea auto din parcarea Billa să fie foarte periculoasă? În aceeaşi zonă nu există nicio trecere de pietoni iar pentru a ajunge la magazinul Lidl, din orice parte ar fi (Micro 39C sau Micro 13) este o adevărată aventură. Þinând cont de traficul aglomerat care se desfăşoară pe porţiunea de drum prezentată, consider că problemele prezentate merită luate în seamă şi pot fi rezolvate fără multe resurse şi bătăi de cap, fără a aştepta producerea vreunei nenorociri”, ne scrie „cetăţeanul supărat”.
Cele semnalate de dumnealui sunt cât se poate de reale, aşa încât nu puteam să nu le relatăm prin intermediul ziarului, felicitându-l totodată pentru spiritul civic de care dă dovadă.


Articole înrudite