15 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tot ce trebuie să ştii despre Danube Rock Sounds 2023 + PROGRAM
Tot ce trebuie să ştii despre Danube Rock Sounds 2023 + PROGRAM

Doar câteva zile au mai rămas până la Danube Rock Sounds, festivalul de rock din Galaţi, ce se va desfăşura în perioada 15-17 septembrie. Până atunci, iată tot ce trebuie să ştie un participant:

Ce artişti vor cânta pe plaja Dunărea?

Cargo, VAMA, Subcarpaţi, Dog eat Dog, COMA, byron, The Mono Jacks, E-an-na, Luna Amară, Basska, Stema şi Melting Dice vor urca pe scena Danube Rock Sounds 2023. După concerte, pe plajă vor fi organizate petreceri speciale - vineri, invitaţii vor dansa la „Silent Party", iar sâmbătă se vor bucura de muzica lui DJ BULLY.

Accesul la festival

Organizatorii sfătuiesc publicul să vină la festival cu transportul public, care va avea un program prelungit pe durata Danube Rock Sounds 2023. Ultimul autobuz va pleca de la Plaja Dunărea la 00:30, iar programul integral va fi comunicat pe canalele de social media ale festivalului. Pentru cei care ajung cu maşina, aceasta poate fi parcată la Ivas, Grădina Botanică, sau la Turnul de televiziune.

Reguli de acces

Ora de acces în festival este 18:00 (vineri), iar sâmbătă şi duminică de la 17:00. Sâmbătă şi duminică, accesul se face începând cu ora 13:00 şi se vor desfăşura activităţi special amenajate pentru copii şi familii.
Concertele încep la ora 19:00 vineri şi sâmbătă, iar duminică, prima trupă va urca pe scenă de la 18:30.
Accesul este permis în baza unui abonament/bilet valid. Acestea vor fi scanate la intrare, în schimbul unei brăţări de acces. Cei care au abonament pe 3 zile, trebuie să păstreze brăţara pe toată durata festivalului (aceasta este rezistentă la apă).
Copiii cu vârste de până la 12 ani, inclusiv, au acces gratuit dacă sunt însoţiţi de un părinte sau de un tutore legal. Cei cu vârstele cuprinse între 13-18 ani au acces în baza unui bilet valid şi însoţiţi de un părinte sau de un tutore legal.
Persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorul acestora au acces gratuit în baza certificatului de încadrare în grad de handicap. Din păcate, configuraţia terenului nu permite amplasarea de rampe speciale pentru acces.
În perimetrul festivalului nu este permis accesul cu alimente şi băuturi alcoolice aduse din exterior. De asemenea, este interzis accesul cu droguri, arme, materiale publicitare, mobilier de grădină, drone, foc, generatoare de curent, aragaze, butelii, grătare. În zona concertelor este interzis accesul cu steaguri, umbrele, rucsacuri voluminoase şi orice alte obiecte care pot pune în pericol sănătatea sau integritatea corporală a celorlalţi participanţi.

Se mai găsesc bilete la festival?

Biletele şi abonamentele pentru Danube Rock Sounds 2023 pot fi achiziţionate online de pe iabilet.ro, cât şi fizic, la intrarea în festival.

Lost & found

Obiectele pierdute şi găsite se vor afla la standul de merchandise al festivalului, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Reamintim că Danube Rock Sounds este singurul festival de muzică rock şi alternativă din Galaţi şi îşi propune să promoveze scena locală românească, dar şi să aducă în faţa publicului artişti pe care fanii nu au ocazia să îi vadă în mod obişnuit. Mai multe detalii găsiţi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/RocklaDunare/.
Danube Rock Sounds este o acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Galaţi.

PROGRAMUL PE ZILE/ORE, în Galeria de imagini de mai jos!

Articole similare:

- VAMA cântă după ani de zile la Galaţi! Show total la Danube Rock Sounds 2023

- Danube Rock Sounds 2023 - interviu cu Doru Trăscău, solistul trupei The Mono Jacks

  • Galerie Foto:

Articole înrudite