25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Aici erau înainte garaje! Iată noul loc de joacă de pe strada Al. I. Cuza!» - GALERIE FOTO
«Aici erau înainte garaje! Iată noul loc de joacă de pe strada Al. I. Cuza!» - GALERIE FOTO

Un spaţiu de joacă modern "a răsărit" pe strada Al. I. Cuza în locul vechilor garaje (foto jos ). "Iată noul loc de joacă de pe strada Al. I. Cuza! Aici erau înainte garaje, dar acum este un spaţiu de joacă modern, de care cei mici se bucură deja. Mai mult, am amenajat şi noi locuri de parcare. Iar în apropiere se află şi clădirea pe care o renovăm pentru o viitoare creşă. Continuăm să aducem schimbările dorite de gălăţeni", spune Ionuţ Pucheanu.

Menţionăm că lucrările pentru prima creşă pe care o va înfiinţa municipalitatea în ultimii 30 de ani, după ce au fost atrase fonduri europene în acest scop, au început în urmă cu un an. „Aşa cum am promis, reabilităm o clădire veche, abandonată, unde cei mici se vor bucura de cele mai bune condiţii. Lucrările de renovare au început, astfel încât imobilul va deveni un spaţiu modern şi primitor. Şi nu ne oprim aici: ne-am propus înfiinţarea a cinci noi creşe, după ce le-am modernizat deja pe cele două existente”, declara în octombrie 2022, edilul Ionuţ Pucheanu.

Lucrările pentru amenajarea creşei vizează reabilitarea clădirii din strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 24. Imobilul se află în patrimoniul municipiului Galaţi şi este format din două corpuri, cu regim de înălţime subsol, parter şi un etaj. Mai multe detalii în articolul "Galaţi: Au început lucrările pentru prima creşă din ultimii 30 de ani (FOTO)"!


Articole înrudite