24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bătaie oprită de jandarmi într-o intersecţie din Galaţi
Bătaie oprită de jandarmi într-o intersecţie din Galaţi

Patru bărbaţi din Galaţi au fost amendaţi pentru provocarea de scandal în locuri publice. Pentru prevenirea unor eventuale incidente, la faţa locului au fost trimise echipaje de jandarmerie şi poliţie.
Luni, 16 octombrie 2023, în jurul orei 19:40, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 1 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către Dispeceratul secţiei de poliţie la intersecţia străzilor Tecuci şi Alexandru Cernat, întrucât o persoană a sesizat un scandal la numărul unic de urgenţă 112.
Ajunşi la faţa locului, jandarmii au aplanat imediat conflictul şi au trecut la identificarea persoanelor care au provocat scandalul. În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că scandalul a pornit de la o neînţelegere mai veche între patru bărbaţi, cu vârsta între 29 ani şi 43 ani, în urma căreia s-a iscat un conflict spontan.
Cele patru persoane au fost sancţionate de jandarmi cu amenzi în valoare totală de 2.900 lei, pentru provocarea şi participarea la scandal în locuri publice, proferarea de injurii, expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Articole înrudite