25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Edilul Ionuţ Pucheanu a primit distincţia Smart City pentru transport şi mobilitate
Edilul Ionuţ Pucheanu a primit distincţia Smart City pentru transport şi mobilitate

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a primit distincţia pentru Smart City în domeniul mobilităţii şi transportului urban.
„Încă din prima zi de mandat, mi-am dorit ca Galaţiul să devină Smart City. Mă bucur că oraşul nostru a ajuns să fie de mai multe ori premiat. Este meritul întregii echipe din administraţie pe care o reprezint şi este o mândrie pentru toţi gălăţenii că se vorbeşte tot mai des despre oraş, că facem în fiecare zi paşi pentru dezvoltare şi modernizare”, a declarat edilul Ionuţ Pucheanu.
Trofeul (foto deschidere ) a fost acordat pentru proiectul privind asigurarea priorităţii pentru circulaţia tramvaielor în municipiul Galaţi. Astfel, se încurajează călătoriile cu mijloacele de transport în comun, un timp mai scurt pentru deplasare, protejarea mediului, fluidizarea traficului şi mai multă siguranţă.
Distincţia a fost acordată în cadrul Galei „Smart City Industry Awards” (foto jos ), un eveniment organizat joi seara de către Asociaţia Română pentru Smart City, sub patronajul Ministerului Energiei, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite