13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălățeancă săltată de poliție cu tot cu amant, de Ziua Îndrăgostiților. Planul diabolic al soțului gelos din pușcărie
Gălățeancă săltată de poliție cu tot cu amant, de Ziua Îndrăgostiților. Planul diabolic al soțului gelos din pușcărie

Gelozia l-a împins pe un bărbat din Galați, aflat în închisoare, să îi denunțe la Poliţie atât pe soția lui, cât și pe presupusul ei amant, un fost prieten de-ai lui, partener de infracțiuni.
Un gălățean condamnat pentru înșelăciune prin metoda "Accidentul" i-a denunțat zilele trecute la Poliția Berești, județul Galați, pe soția și pe partenerul lui de fărădelegi.
În timp ce se afla după gratii, el ar fi aflat că nevasta îl înşală. Omul le-a spus anchetatorilor că, în 2022, atât el, cât şi soţia și amicul respectiv, ar fi spart o casă de unde au furat unelte și scule electrice.
Denunţătorul spune că au acţionat la pont. Ambii bărbaţi erau recidivişti şi ar fi aflat din închisoare anumite informaţii.
Au plănuit lovitura și lucrurile au mers conform planului făcut. Sculele furate le-au vândut, apoi toţi trei au împărțit banii și dosarul a rămas cu autor necunoscut.
Între timp, soţul femeii a ajuns în închisoare pentru înşelăciune prin metoda "Accidentul" și, în momentul în care a aflat că soția se iubește cu fostul lui partener de fărădelegi, s-a hotărât să îi denunțe, chiar dacă acum şi-a complicat şi lui situaţia, pentru că la pedeapsa pe care o execută se vor adăuga alți câțiva ani de închisoare.
Bărbatul nu a suportat însă ideea ca soția lui să își facă de cap cu partenerul lui de fărădelegi, astfel că femeia şi presupusul ei amant au fost ridicaţi de polițiști miercuri seară, 14 februarie 2024, de Ziua Îndrăgostiţilor, notează Adevărul.
"În data de 15 februarie 2024, cele trei persoane au fost prezentate instanței de judecată, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu Bujor a dispus arestarea preventivă față de cei doi bărbați, față de femeie fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu", potrivit IPJ Galați.
❗️Despre caz, Monitorul de Galați a relatat în articolul "UPDATE | Galaţi: Reţinuţi pentru furt, la 2 ani de la comiterea faptei".


Articole înrudite