21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Elev atacat cu briceagul lângă şcoală! Ghiozdanul l-a salvat
Galaţi: Elev atacat cu briceagul lângă şcoală! Ghiozdanul l-a salvat

La data de 2 aprilie 2024, la ora 13:00, Secţia 3 Poliţie Galaţi a fost sesizată prin apel telefonic la S.N.U.A.U. 112, de un tânăr, în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul că un bărbat l-ar ameninţa cu o armă albă, în zona unităţii de învăţământ unde este elev şi care este situată în cartierul Micro 18, din municipiul Galaţi.
La faţa locului au fost direcţionate de urgenţă două echipaje, unul de poliţie din cadrul secţiei de poliţie şi unul de jandarmi din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Dunărea de Jos" Galaţi, constatându-se că cele sesizate se confirmă.
A fost depistată şi identificată persoana care s-ar fi manifestat agresiv faţă de tânăr, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 31 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi care era agitat în gesturi şi incoerent în limbaj. S-a procedat la imobilizarea şi conducerea la sediul unităţii de poliţie a acestui bărbat.
Din verificările preliminare efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul, de 31 de ani, având asupra sa un briceag l-ar fi ameninţat pe tânăr cu acte de violenţă, motivând că acesta din urmă s-ar fi uitat urât spre el. Totodată, ar fi încercat să-l lovească cu arma albă, iar când tânărul s-ar fi ferit pentru a nu fi rănit, i-ar fi fost înţepat ghiozdanul pe care îl avea asupra sa.
Briceagul presupus a fi fost folosit de agresor a fost găsit pe jos în zona respectivă şi a fost ridicat de poliţişti pentru continuarea cercetărilor.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, iar bărbatul a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna Galaţi unde a rămas internat, întrucât se manifesta în continuare agitat.


Articole înrudite