29 FEBRUARIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Grav accident cu victime în judeţul Galaţi
Grav accident cu victime în judeţul Galaţi

La data de 4 decembrie 2023, în jurul orei 07:50, pe DE 581 (DN 24), în zona intersecţiei cu DC 88, în apropiere de localitatea Ireasca, din judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier soldat cu 3 victime.
Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci şi de către cei de la Serviciul Rutier s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din satul Lunca Cetăţuii, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autovehicul pe DE 581, având direcţia de deplasare către municipiul Tecuci, în zona intersecţiei cu DC 88, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depăşire al autovehiculului din faţa sa, iar când a pătruns pe sensul opus de mers ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism, care era condus de un bărbat, cu vârsta de 39 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci.
În urma acestui eveniment rutier au fost rănite 3 persoane, fiind vorba despre cei doi conducători auto şi de o femeie, cu vârsta de 51 de ani, pasager în primul autovehicul. Victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului, unde a fost solicitat şi elicopterul S.M.U.R.D., al cărui echipaj medical a preluat bărbatul, de 39 de ani şi l-a transportat la spital. Celelalte două persoane rănite au fost preluate şi transportate la o unitate spitalicească de către echipajele medicale de la ambulanţă.
Conducătorilor auto li se vor preleva mostre de sânge la unităţile spitaliceşti, în vederea stabilirii alcoolemiei.
După efectuarea cercetării la faţa locului şi degajarea părţii carosabile, traficul va fi reluat, pe ambele sensuri de mers, întrucât la acest moment se circulă dirijat.
De asemenea, în cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment rutier.
Cel rănit grav în accident este poliţist, lucra la Vaslui, se ducea la muncă.


Articole înrudite