19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Spaima tecucenilor internat la psihiatrie în Galaţi
Spaima tecucenilor internat la psihiatrie în Galaţi

La data de 3 octombrie 2023, în jurul orei 18:00, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată prin apel telefonic la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un bărbat, provoacă scandal într-o scară de bloc care este amplasat pe Aleea Plopilor, din municipiul Tecuci.
La adresa indicată a fost direcţionat cel mai apropiat echipaj de mentinere a ordinii si liniştii publice, fiind vorba de un echipaj de jandarmi, care însă nu a depistat persoana reclamată, întrucât părăsise zona, după ce, în prealabil ar fi spart şi un geam de la uşa de acces. A fost solicitat şi sprijinul echipajelor de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci, în vederea depistării celui în cauză.
La scurt timp, pe strada Gheorghe Petraşcu, din municipiul Tecuci a fost depistată o persoană de sex masculin, care manifesta un comportament violent faţă de persoanele pe care le întâlnea şi, întrucât nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor de a înceta, a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie. S-a stabilit identitatea acestuia, este vorba de un bărbat, cu vârsta de 37 de ani, din municipiul Tecuci.
Cel în cauză a refuzat să fie cooperant şi, întrucât se manifesta agitat a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Galaţi, unde personalul medical a dispus internarea acestuia.
În data de 4 octombrie 2023, în continuarea activităţilor efectuate de poliţişti au fost identificate 3 persoane, doi bărbaţi, cu vârstele de 66, respectiv 68 de ani şi o femeie, cu vârsta de 56 de ani, care au declarat că, în cursul serii de 03.10.2023, în timp ce se aflau pe strada Gheorghe Petraşcu au fost ameninţate cu acte de violenţă şi chiar agresate fizic de către bărbatul, de 37 de ani.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de tulburare a ordinii publice, lovire sau alte violente, ameninţare si distrugere, iar cercetările sunt continuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză, precum şi pentru luarea măsurilor legale.


Articole înrudite