23 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tânără din Toflea terorizată de fostul iubit cu ordin de protecţie
Tânără din Toflea terorizată de fostul iubit cu ordin de protecţie

În data de 14 mai 2024, în jurul orei 22:20, o tânără de 22 de ani din satul Toflea, comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, i-a sesizat telefonic pe poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci, cu privire la faptul că fostul concubin s-ar fi prezentat la domiciliul acesteia şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă.
În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că bărbatul, în vârstă de 26 de ani, faţă de care Judecătoria Tecuci a emis în data de 22 noiembrie 2023, un ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni, s-ar fi prezentat la domiciliul femeii şi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, i-ar fi adresat acesteia o serie de ameninţări.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea hotărârii judecătoreşti prin încălcarea ordinului de protecţie şi ameninţare şi, în urma administrării probatoriului, în data de 15 mai a.c. au luat faţă de bărbat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de joi, 16 mai a.c., acesta urma să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu prepunerea luării unei măsuri preventive.
La data de 16 mai a.c., faţă de bărbat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, potrivit IPJ Galaţi.


Articole înrudite