25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Accident la Smârdan
VIDEO: Accident la Smârdan

La data de 12 iunie 2024, în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au fost sesizaţi telefonic cu privire la o coliziune între două autoturisme, pe o stradă din localitatea Smârdan din judeţul Galaţi.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, în urma verificărilor efectuate, a reieşit că, în cursul aceleiaşi seri, ar fi avut loc un conflict verbal între un bărbat de 53 de ani şi o tânără, de 20 de ani, ambii din localitatea menţionată.
Ulterior, după aproximativ 10 minute, bărbatul ar fi urmărit-o pe tânără cu autoturismul până în faţa unui magazin de pe strada Alexandru cel Bun din localitate, unde ar fi intrat în impact faţă-spate cu autoturismul la volanul căreia se afla aceasta. Din impact, primul autovehicul a ricoşat în gardul unui imobil.
Bărbatul de 53 de ani ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă pe femeie şi, în momentul în care ar fi încercat să coboare din autoturism, ar fi fost lovit de către un tânăr, de 24 de ani, din aceeaşi localitate, aflat în zonă.
Poliţiştii i-au condus pe cei implicaţi în eveniment la sediul secţiei, în vederea clarificării situaţiei de fapt.
La testarea cu aparatul etilotest, singura valoare pozitivă a fost doar în cazul bărbatului de 53 de ani, valoarea indicată fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar faţă de bărbatul de 53 de ani a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în valoare de 2.310 lei pentru conducere sub influenţa alcoolului şi nepăstrarea distanţei regulamentare faţă de autovehiculul din faţă, în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, potrivit IPJ Galaţi.
Femeia este poliţistă. Se afla în timpul liber. VIDEO, mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite