Galați: A început pelerinajul la moaștele Sfântului Andrei Recomandat

Duminică, 28 Noiembrie 2021 15:19
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Azi a început la Galați pelerinajul la Catedrala Arhiepiscopală la moaștele Sfântului Andrei, dar și ale altor sfinți vindecători.

La fel ca anul trecut, altarul a fost asezat în spatele catedralei astfel încât s-a creat un circuit de intrare si de ieșire pentru ca enoriașii să poată fi cât mai protejați.

Tot circuitul este protejat de gardurile jandarmariei. Pandemia și dorința de sănătate pentru ei și familii sunt gândurile principale ale enoriașilor, mulți dintre ei cu rude răpuse de virus.

Îndemn la calm și la respectarea normelor de protecție a fost și cuvântul arhiepiscopului. Acesta s-a rugat pentru sănătatea medicilor și a celor aflați pe patul de suferință sau în secțiile ATI.

"Fie ca energiile sfinte, priceperea medicilor, credința pacienților și lupta lor de a respecta toate normele de sănătate și de viață să ne scoată din durerea pandemiei, să ne aducă la bucuria frațietății și dragostei noastre, unității, în țară, la Dunărea de Jos și în toata Europa", a spus Casian Crăciun, arhiepiscopul Dunării de Jos.

Pelerinajul va continua timp de 3 zile, cu mențiunea că moaștele Sfântului Andrei nu vor mai fi lăsate peste noapte afară.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu