Misiune de salvare la Tecuci: Doi bărbaţi electrocutaţi au fost găsiţi într-un canal tehnic Recomandat

Luni, 02 August 2021 11:41
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Două persoane care s-au electrocutat au fost găsite căzute într-un canal tehnic, inconştiente, în municipiul Tecuci, pe str. 1 Decembrie. La faţa locului s-a deplasat o autospecială, echipajul SMURD tip B de la Secţia de Pompieri Tecuci, elicopterul SMURD şi un echipaj de la Ambuşanţă, informează ISUJ Galati. Bărbații efectuau, în canal, lucrări tehnice de reparații, drept pentru care incidentul este considerat accident de muncă.
Totodată intervine şi un echipaj Electrica pentru înlăturarea oricărui pericol, în vederea executării intervenţiei de salvare.
Prima victimă a fost extrasă şi resuscitată din stop cardio-respirator. În acest moment se procedează la extragerea celeilalte. Elicopterul este la faţă locului şi, după extragerea celei de a doua victime, se va decide evacuarea către unităţi spitaliceşti funcţie de decizia medicului de la faţa locului.

UPDATE:

Prima victimă este din Bacău şi are 51 ani. Este intubată şi este dusă cu elicopterul la Spitalul Judeţean Galaţi. A doua victimă are 43 ani şi a fost declarată decedată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu