Modernizarea parcului de la Turnul de Televiziune, în viziunea tinerilor arhitecţi (FOTO) Recomandat

Luni, 08 Iulie 2019 16:06
Publicat în Eveniment

La sediul Primăriei municipiului Galaţi a avut loc, luni, 08 iulie 2019, vernisajul proiectelor realizate de studenţii şi cadrele didactice din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti, pentru modernizarea Parcului de la Turnul de Televiziune.

Vernisajul face parte din proiectul de experimentare a interactivităţii dintre studenţi şi administraţia publică locală, prin intervenţii tematice într-un spaţiu dat. Metoda inter-disciplinară are la bază lucrul în echipă şi stimulează interesul participanţilor pentru implicarea în proiecte ce ţin de domeniile urbanismului şi peisagisticii, aducând plus valoare la nivelul ideilor/conceptelor ce pot sta la baza modernizării unor spaţii care au nevoie de un suflu nou.

Expoziţia cuprinde cinci proiecte realizate de echipe formate din 2-3 studenţi ai universităţii care şi-au prezentat astfel ideile, schiţele şi colajele relevante pentru a descrie propunerile de design urban şi peisagistic a zonei Parc Turn TV din municipiul Galaţi. VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu