Scandal cu un foc de armă, în Ţiglina 1 Recomandat

Miercuri, 07 August 2019 17:36
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au primit nopatea trecută un apel pe 112, numărul unic de urgenţă, în care erau anunţaţi că s-ar fi tras un foc de armă şi că era scandal, undeva în zona Ţiglina 1. Poliţiştii au ajuns la locul faptei, dar acolo nu mai era nimeni. Au găsit în schimb o maşină în care se vedeau cartuşe, iar sub aceasta s-a găsit un tub de cartuş tras. La mică distanţă de maşină s-a descoperit şi un pistol neletal, dar supus autorizării.

Poliţiştii au identificat proprietarul maşinii, un bărbat de 29 de ani, care deţinea şi pistolul neletal, dar pentru care nu avea autorizare. Totodată poliţiştii au identificat şi un bărbat de 22 de ani care e cel care a tras un foc de armă în plan vertical cu acest pistol. "S-a întocmit dosar penal bărbatului în vârstă de 29 de ani pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar bărbatului de 22 de ani pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi pentru uz ilegal de armă", a declarat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Cei doi bărbaţi acum cercetaţi se certau cu alţi indivi şi atunci cel în vârstă de 22 de ani a tras focul de armă în plan vertical pentru a speria persoanele cu care se certau şi a oprit conflictul.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu