19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Noutăţile lunii martie 2024 la Disney+
Noutăţile lunii martie 2024 la Disney+

A venit primăvara, iar Disney+ îţi aduce noi ocazii să râzi şi să te încărci cu bună dispoziţie! În luna martie, pregăteşte-te de comedii grozave, acţiune şi explorare. Pe 6 martie, are premiera al doilea sezon al comediei premiate Extraordinar (Extraordinary). Noi personaje amuzante se adaugă echipei, iar Jen continuă seria de aventuri haioase în încercarea de a-şi redescoperi puterile şi a rezolva situaţia cu iubitul ei, transformat în mod misterios într-o pisică. Nu rata distracţia şi zilele mai lungi şi mai senine din această lună!
Câteva dintre titlurile lunii:
EXTRAORDINAR – SEZONUL 2 (6 martie): După dezvăluirile din primul sezon, gaşca se confruntă cu diverse încercări în a deveni adulţi adevăraţi. Acest sezon îi urmăreşte pe Carrie şi Kash reluându-şi relaţia platonică în timp ce se descoperă independent unul de celălalt, pe Jizzlord încercând să afle unde îşi are cu adevărat locul, iar Jen străduindu-se să se autodepăşească - lucru deloc uşor, atunci când ai o înclinaţie spre autosabotaj.
X-MEN '97 (20 martie): X-Men '97 readuce în prim plan epoca emblematică din anii 1990 când X-Men, mutanţii ce îşi folosesc puterile pentru a apăra o lume ce îi urăşte şi se teme de ei, se confruntă cu ceva nemaiîntâlnit, forţaţi să se confrunte cu un viitor periculos şi neaşteptat.
TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR (TAYLOR'S VERSION) (15 martie): Vizionaţi versiunea exclusivă (Taylor's Version) a filmului-concert fenomen "Taylor Swift | The Eras Tour", care conţine patru melodii suplimentare din spectacolul principal care nu au fost difuzate în cinematografe, plus o colecţie acustică, cu patru interpretări inedite.
BETH ŞI VIAŢA EI – SEZONUL 2 (LIFE & BETH) (20 martie): Pe măsură ce relaţia dintre Beth şi John devine mai serioasă, Beth începe să analizeze posibilităţile de a se căsători şi de a avea o familie, în timp ce ea şi John caută răspunsuri la problemele lor de comunicare. Oare istoria traumatizantă a lui Beth cu bărbaţii şi cu oamenii în care a avut încredere din tinereţe este destinată să se repete? Ce anume îi declanşează temerile? Beth face tot posibilul să îşi menţină vie relaţia, în timp ce se străduieşte să îşi sprijine prietenii şi familia care se confruntă cu propriile probleme în timp ce ea se aproprie de 40 de ani. (sursa: Disney+)

Citeşte şi Nou pe Netflix în martie 2024


Articole înrudite