19 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Anunț de presă Data 30.05.2023
Anunț de presă Data 30.05.2023

Încheierea proiectului „ Îmbunătățirea competitivității economice a societății TRADING LINE SRL prin achiziția de echipamente ”

DANUBE SHIPPING & TRADING SRL anunță încheierea implementării proiectului cu titlul „Îmbunătățirea competitivității economice a societății TRADING LINE SRL prin achiziția de echipamente”, cod MySMIS 116901, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: “Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii (PI) 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării și Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 7.588.185,33  lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 3.288.939,79  lei.

In urma implementării proiectului a fost creată o nouă unitate de producţie  de bijuterii care va determina îmbunătăţirea veniturilor firmei și creșterea competitivităţii acesteia.

Impactul proiectului la nivel local este crearea a 1 loc de muncă și creșterea capacităţii în activitatea beneficiarului prin achiziţionarea unor echipamente de ultimă generaţie printre care și un echipament pe 5 axe automat de creare model și țintuire pietre.

Date contact: Elena Izabela Cotae, Tel: +40 751 225 566

Administrator DANUBE SHIPPING & TRADING SRL


Articole înrudite